2011. szeptember 15., csütörtök

23. nap

És mondá az Úr, a 23. napon menj iskolába!! Mivel mind a ketten hű vallásosak vagyunk így is tettünk!

Reggel 8kor enyhe hányingerrel és még több álmossággal keltünk... Kiválasztottuk a legjobb ruhánkat, nem tudtuk, hogy mégis mibe kellene menni! (hozzáteszem enyhén szólva túl voltunk öltözve...)

Megbeszéltem Soniával hogy találkozunk és együtt megyünk a megbeszélésre! Odaérve minden félelem és hányinger elillant. Meleg és kedves fogadtatásban volt részünk. Rengeteg információval láttak el bennünket, és még ajándékokat is kaptunk! 6an vagyunk magyarok, akik megjelentek ezen a napon, és még egyéb nemzetiségűek. 20-25fős a létszám. Természetesen 2 nyomi pasi is akad: egy from German, és egy másik from Italy.... Az olasz kicsi és buzis, a német meg hát nem is kell mit mondani: tipikus német! Szőke és mindent jobban tud.... Nagyon kellemes volt az iskolában, a segítő 'felnőttek' remek emberek!
Először volt egy kis eligazítás, és minden papír leadása ill. átvétele, majd egy kis ismerkedés a többi diákkal, végül az iskolában körbevezetés. Természetesen olyan gyors volt, hogy sok minden nem maradt meg az embereknél..

3 volt mire ételhez jutottunk és reggel 8kor ettünk utoljára, akkor is csak müzlit.. Enyhén szólva már az ájulás szélén álltunk mind a ketten!!

Visszaértünk, főztünk, ettünk, filmeztünk, kitöltöttük a papírokat, regisztráltuk magunkat a netre, van 'neptun' kódunk... és egyéb fontos dolog!

Ma már nem megyünk sehova! Még egy vacsora, és már végeztünk is mára. Egy kis Szex és New Yorkkal zárjuk majd a napot!!

Szépé estét mindenkinek! xoxo

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése