2011. szeptember 3., szombat

11. nap

Ma nagyon szuper napunk volt! Csak egy dolog árnyékolja, be, hogy a képek eltűntek amiket csináltunk, majd újra el kell oda menni! Bár nagyon nem sajnálom, szívesen visszamegyek oda még ezerszer is!

Ma a La Rambla-n barangoltunk és ellátogattunk a La Boqueria is, ami Barcelona legnagyobb piaca.

Mielőtt odaértünk volna láttunk Capoeira harcosokat, akik az utcán 'táncoltak', hogy pénzt gyűjtsenek. Nagyon tetszett ahogy ott ugráltak össze vissza. Eléggé ott voltak a szeren, meg kell hagyni!

Kellemes volt ott csak úgy ott sétálgatni és figyelni az embereket, amint megőrülnek. A piac hatalmas volt, és természetesen dugig is..

A sétáló utcán voltak emberi bábok, ahogy Angliában is. Szupi volt fel s alá sétálni azon az utcán. Természetesen árusokból sem volt hiány! Voltak szerencsejátékosok tudjátok, találjátok meg a golyót.. mint a filmekben. A balekok... Próbálkoztak, de hiába. Mindig veszítettek. A kis naivak, nem tanultak eleget...
A piacon voltak gyümiárusok, hal és húsárusok is.. Voltak ám ott szagok ezerrel!

Visszafele megálltunk a saját sétáló utcánkban, ahol break-táncosokat láttunk. Ők szuperek voltak. Sajnos a videók és a képek eltűntek, így bizonyítani nem tudom, de az emlék örök marad! (még két hétig biztos ;) )
A táncosok után zenészekkel is találkoztunk, akik szuperek voltak! Ez a spanyol zene igazán beleviszi a boogiet az ember lábába... Tudjátok, hogy van ez....

Tehát ez a nap is szuperül telt. Ha holnap is borús lesz visszamegyünk, és újrafényképezünk mindent! Ha nem, irány a strand, mert lassan kifehéredek :):):):)

Szép estét mára mindenkinek! xoxo

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése