2011. szeptember 5., hétfő

13. nap

Helló mindenki!
Ági most szólt, hogy a mai nap kimaradt! Ne haragudjatok, elfelejtettem, de nagyon sok élménnyel lettem ma gazdagabb! Annyira fantasztikus volt, hogy szavakkal alig lehet összefoglalni!

Ma elvoltunk az Aquariumban. Európa legnagyobb akváriumában. először csak kis akváriumokban voltak, halak, azt hittük nem is lesz más! De a neten láttunk képeket, és nem hittük el, hogy csak ennyi! És nagyon megörültünk, mikor megtaláltuk az alagutat, ami fullon volt cápákkal, rájákkal és egyéb nagy halakkal, még ha csúnyák is voltak szegények!! :):):)
Többször is körbenéztünk, annyira klassz volt az egész. (a nagy fehéret nem találtuk...)
Láttunk medúzát is.. meg rákot, homárt és még csillagokat is!

Miután kibámultuk magunkat visszaindultunk a kikötő mentén sétálgatva és átgondoltuk a későbbi terveket!
Visszafelé egyből elmentünk boltba, majd megcsináltuk az ebéd+vacsoránkat (tésztát).

Olyan 8 körülre összeszedtük magunkat, és nekiindultunk a nagyvilágnak! Na jó, csak a partra mentünk, de akár világgá is indulhattunk volna :)
Tehát kisétáltunk, ismétlem sétáltunk a partra (Ágit sikerült néha lelassítanom.. bár nagyon nehéz). Nagyon szép volt Holdfényben is. A tenger csiklandozta a lábunkat, nekem a nadrágomat is.. Tényleg nagyon kellemes volt. Végigsétáltunk az egész parton, oda és vissza is. Mint a filmekben, simán elment volna egy szerelmi jelenetnek, csak ahhoz egy pasi is kellett volna... De így is jó volt, jelenet ide vagy oda!

Sétáltunk ismét két órát, 10re sikerült visszaérnünk, majd megettem a fincsi tésztám maradékát, utána megnéztem a kígyót a szomszédban (Ági is de ő nem bírta és inkább kifutott...). Szerintem egész aranyos, persze csak ameddig a kis terráriumában marad. Azért egy kicsit rettegek mert a szomszéd srác most elutazik, de a kígyóját azt nem viszi magával, reméljük a legjobbakat, és marad a helyén, mert még baj lesz. pl.: Ági kap egy enyhe szívinfarktust! Ez még csak mondjuk egy kicsi (60cm) kígyó, de majd megnő!

Tehát ennyi történt ma. Jó kis nap volt! Hnap már belevetjük magunkat a tennivalókba, mivel az lesz rengeteg.. Először is írunk az oviba! Hogy le legyen minden tisztázva!

Nos így 2 óra felé, további szép estét mindenkinek, vagy inkább reggelt a munkába indulóknak!! xoxo

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése