2011. szeptember 15., csütörtök

22. nap

Üdv minden kedves Olvasómnak!

A mai nap szuper volt! Felkeltünk, és kimentünk a strandra. Eddig csábítóan hangzik mi?! Hát a fiúknak innentől még jobb lesz, de lányok, ti botránkoztok majd egy sort!!

Nos alig kiértünk a partra, és megtaláltuk a csúcs helyünket észrevette Ági, hogy van egy tök meztelen csaj a parton. A következő pillanatban, én is megláttam egyet. Ami a legdurvább, az egy másik volt!!

Hát de ezek undorítóak voltak. Az egyik akit én láttam, azzal senki sem foglalkozott, ugyanis akkora bozontja volt, mint egy túlnőtt esőerdő..... A másikat viszont körülrajongták, pedig ha ránéztek volna a pasik a fejére meglátták volna h a nő csúnya volt szegény... Cicije se volt nagy, de aki a muffját kiteszi az kapható mindenre, ezt gondolják a pasik... 8-10 férfiú (pöcs) rajongásából kellett választania. Talált is magának egyet, akivel 'mélyrehatóan' megismerkedett...

Ennek fejében 5kor úgy döntöttünk inkább nyomom ki a szemem, mint hogy egy perccel tovább is maradjunk, így szedtük a sátorfánkat és leléptünk.

Este már nem mentünk sehova, mivel másnap iskolába mentünk, és ki kellett magunkat pihenni! Úgyhogy ennyi történt a mai napon!! xoxo

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése