2011. augusztus 29., hétfő

6. nap

Kedves Mindenki!

Ma nagyon izgis napot zártunk! Viszonylag korán keltünk! Én csak fél10kor! Ági már 8kor... de végre lecsapta a szúnyogot, amivel küzdött az elmúlt 2 napban! Felkeltünk, ettünk, majd felkerekedtünk, ugyanis nagy terveink voltak a mai napra! Elhatároztuk, hogy ma meglátogatjuk a Sagrada Famíliát! Az út nagyon jó volt, párszor eltévedtünk, de megérte!
Csodálatos látvány! Sajnos belülre még nem jutottunk, mert a sor hatalmas volt! Majd elmegyünk iskolaidőbe. Akkor már nem lesznek annyian itt a turisták....
Miután visszaértünk kimentünk még egy kicsit a partra, hogy ússzunk egyet! Sajnos tényleg csak egyet tudtunk úszni, mert a nap egyfolytában elment, így hamar eljöttünk. Persze Ági kis udvarlója megint betalálta a mi kis duónkat, ismét egy partiba invitálva minket.... Ági gyorsan lerázta (szegénykét..) és elindultunk haza!
Egy gyors boltolást megejtve itt ülök a szobában, és várom, hogy hallhassam a kinti üdvrivalgást, ami a meccs zárásaként következni fog majd... Remélem hamar elcsendesednek! Elfáradtam ma! ÁGI TEMPÓJA GYILKOS!!!!!!! :):):)
Na legyetek jók, hnap jelentkezek! xoxo

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése