2011. augusztus 24., szerda

1. nap

Sziasztok!!

Hát ez a nap érdekesen kezdődött!! Ma éjfélkor keltem (igazából csak két órát aludtam tegnap óta...) összekészülődtünk és elindultunk Pestre! Kb. 4kor már ott is voltunk. A gépünk 6kor indult el Barcelona felé! Az út nem volt a legkellemesebb: a hely kevés volt, stewardunk volt a gépen! Kis homónak tűnő csávó, inkább egy fiús lánynak mondhatnánk!

A felszállás simán ment a repülőút rövid volt, a gép egyben leszállt! Gratula Donaldnak a pilótának!
A táskáinkhoz hamar odataláltunk, és sokat nem is kellett várnunk, már meg is indult a csomagkavalkád... Szerencsére elég hamar megjöttek a cuccaink!

Kisiettünk a reptérről, ahol sikeresen megtaláltuk azt a buszt, ami bevisz a városba! Az út nem volt 20 perc, már be is értünk a centerbe. Ott a térképre és egy kedves járókelőre hagyatkozva megtaláltuk a szállásunkat!! (és még csak 10 körül járt az idő)
A főbérlő egy nagyon kedves néni, körbevezetett minket mindenhol a házban. Kaptunk egy kis pihenőidőt aztán gyorstalpalóban volt részünk, hogy hol mit vásároljunk, hol olcsó meg ilyenek!
Már nagyon éhesek voltunk ekkor.... hát kb 1 óra alatt bejártunk mindent! Kész csoda! Hozzáteszem nem találnék most vissza sehova! Hagyom hogy ülepedjen a sok információ egy kicsit...
Visszajöttünk, felkaptuk a térképet, és kerestünk egy helyet, ahol gyorsan ehetünk, mert már majdnem meghaltunk! Sikeresen találtunk egy alig ismert gyorsbüfét (Burger King). Ettünk és most megint a szálláson vagyunk! Gyorsan lefürdünk, és lefekszünk egy kicsit, mert már nem lehet ezt ébren kibírni! Este ismét felkelünk, és vagy visszaalszunk, vagy bemegyünk a városba vmi ehetőt venni, hogy azért több napra legyen kajánk a hűtőbe!
Egyenlőre ennyit mára, képeket majd teszek fel, de ahhoz most túl fáradt vagyok, és még nincs is sok kép, mert a gyorskörúton képet nem volt idő csinálni. *-*

Később jelentkezem!!!

Millió puszi mindenkinek!

1 megjegyzés:

  1. Jók a képek szivi! Érezzétek jól magatokat ,amig nem kezdődik a suli! :) NAGYON irigy vagyok :)
    <3puszi

    VálaszTörlés