2011. augusztus 27., szombat

4. nap

Tegnap kb hajnali 3ig szólt az üdvrivalgás, addig természetesen mi sem tudtunk aludni! Ezért ma 11nél előbb nem dobott ki az ágy, akkor is azért mert nyitottak az üzletek, és csapódtak az ajtók!! (pff)

Dél körül Áginak is kipattant a szeme, megreggeliztünk, és visszadőltünk egy kicsit sziesztázni! Nagyon fárasztó nap volt tegnap!! De tényleg ;)

Aztán 4kor felkerekedtünk és elindultunk a beachre!! Hát az valami fantasztikus volt! Olyan hatalmas hullámok voltak mint a filmekben! Hát had ne mondjam, kicsit beijedtem mikor bementünk! Jó párszor el is merültem, aztán a végén inkább megvártam lent, amíg jött egy olyan rövid időszak, hogy felállhassak és kimehessek! Sajnos a fürdőrucikám meg telt homokkal, így vissza kellett menni és hát kiporolni.. :) Végre sikerült beljebb úszni a parttól!! Ott már nagyon kellemesek voltak a hullámok! ANNYIRA ÉLVEZTEM!!! De onnan kijönni is egy élmény volt! Csak akkor lehetett kifelé haladni ha felkapaszkodtál egy hullámra, az egy kicsit sodort rajtad, és annyi! Úszni?! ugyan kérlek... minek azt!!

Ma sokkal több jó pasi volt a parton mint legutóbb! Meglátszik szombat volt! Ilyenkor kimerészkednek az emberek a melóból... :) Kiengedik a gőzt, és elmerülnek a habokba! Szó szerint!

Jó pár órát eltöltöttünk a parton, bár a vízbe csak kétszer merészkedtünk be, és csak rövid ideig!! Beach után gyorsan megejtettük a bevásárlást, majd hazajöttünk, és csináltunk isteni spagettit! Elrontani sem lehetett volna, mivel ügyesek vagyunk....
Kimentünk még volna egy esti sétára, de az eső egy kicsit betett nekünk sajnos! Leszakadt az ég, és még mindig felhős úgyhogy inkább a fenekünkön maradunk ma! Itt leszünk még egy darabig!

Nighty night to everyone! Xoxo

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése