2011. augusztus 26., péntek

3. nap

A mai nap nem volt valami hosszú, mégis tele volt élményekkel!

Délelőtt folyamán nem mozdultunk ki, inkább 'nyalogattuk sebeinket..' !
Ettünk csak, meg filmeztünk, és egy kicsit pihiztünk is! Lazulás volt felső fokon a nap első része!

Aztán olyan 5körülre összekészülődtünk, és nekiindultunk a városnak! Legalább is a sétáló utcának, ami tele van üzletekkel... Mindenhova benéztünk mert nagyon csábítóak voltak! Természetesen semmit nem vásároltunk mert mindennek meg van az ideje! Aztán egyszer csak hallottunk egy jó nagy dörgést... Nem tudtuk hova tenni mert felhő viszont még nem is volt a közelben, csak a hegynél! De pillanatok alatt ideért a vihar. Szerencsére pont beértünk a boltunkba, ahol kaját szoktunk venni! Szépen eltöltöttük ott az időt! Nem viccelek 20 percet voltunk bent a boltban, de addigra az eső elállt, és mintha semmi sem történt volna, folyt tovább az élet!
Visszajöttünk otthonunkba kb fél7re és megsütöttük isteni pizzánkat! Jó kis tapasztalatszerzési lehetőség volt, mivel kicsit odaégett a pizza de már tudjuk hány percig és hogy kell sütni!! :) :)

Megettük amit csináltunk, majd fél9kor összeszedtük magunkat és nekiindultunk a városnak, mivel meg akartuk tudni, milyen az élet egy Barcameccs alatt... :)
Hát had ne mondjam! ÜBERKIRÁLY VOLT! A lányok szépen kinyalták magukat, ennyi pasit még sose láttam.... uh izgi volt! Sétáltunk egy nagyot és most figyeljetek: TÉRKÉP NÉLKÜL!!!
Annyira jó idő van most kint, hogy az itteniek már kiskabiban tolják... Mi meg kisgatyában mentünk ki meg topban... Ennyit erről! Kellemes fuvallatok belekaptak a hajunkba! Szupi volt!
A meccs zaját most is idehallani, a kocsmák fullosak, a tv hangos :) MOST kiabált mindenki, uh mi is felsikítottunk! TUTI GÓL SZÜLETETT :)
Tehát ennyi volt a mai nap! Hnap majd jelentkezek!! Addig is legyetek jók! Xoxo!! <3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése